WIMPER EXTENSIONS
Volle wimpers

Laat uw ogen nog meer spreken

Wimper extensions zijn een ideale manier om uw wimpers te verlengen en zo op natuurlijke wijze een intensere oogopslag te creëren.

Wellicht denkt u bij wimper extensions direct aan nepwimpers, die op het ooglid geplakt worden en een heel kunstmatige uitstraling hebben. Dat is echter absoluut niet vergelijkbaar met het effect dat deze kwalitatieve extensions creëren. De nieuwe extensies worden namelijk met een speciaal materiaal aan de haartjes zelf bevestigd, en zien er daarom heel natuurlijk uit, met een mooie krul en geen zichtbare aanhechting.

Het materiaal van de extensies is licht en veroorzaakt daarom geen ongemak bij het dragen. Ook de bonder die gebruikt wordt om de extensies vast te maken is gevaarloos; het materiaal bevat geen formaldehyde en veroorzaakt geen enkele schade aan de natuurlijke wimper.

Een behandeling voor een nieuwe set extensies duurt bij B Beauty ongeveer 120 minuten. Wilt u alleen uw bestaande extensies op laten vullen, dan kost dat ongeveer een uur.

HOUDBAARHEID VAN DE WIMPER EXTENSIONS

De natuurlijke wimpers worden door hun groeicyclus ongeveer eens in de twee maanden vernieuwd. Dit is dan ook de gemiddelde duur dat een wimper extensie blijft zitten. Helaas vallen veel haartjes ook iets eerder uit, omdat uw wimpers natuurlijk op verschillende momenten in die cyclus zitten. Om je extensies mooi te houden, is één behandeling per 3 of 4 weken daarom de aanbevolen frequentie.

Uiteraard is het ook mogelijk om een eenmalige wimper extensie te nemen. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor een speciale gelegenheid zoals een trouwerij of een groot feest.