TANDEN BLEKEN

Tanden bleken Venray

Het hebben van een mooie glimlach kan veel voordelen bieden. Er gaan deuren voor je open als je je tanden bloot kunt lachen. Het is dan wel belangrijk dat je tanden er goed uitzien. Naast het poetsen van de tanden en het verzorgen van het gebit kun je hier nog veel meer aan doen. Met regelmaat naar de tandarts gaan is bijvoorbeeld belangrijk. Maar het is ook een goede optie om je tanden te laten bleken. Dit is de laatste jaren steeds populairder geworden. Het is in deze tijden ook vrij gemakkelijk te laten verzorgen met behulp van een specialist in Venray, namelijk B Beauty salon.

WAAROM BLEKEN?

Hoe goed je ook voor je tanden zorgt, door de jaren heen zullen ze nu eenmaal wat van hun stralend witte kleur verliezen. Dit komt bijvoorbeeld door aanslag van koffie of sigaretten. Ook thee en rode wijn kunnen effect hebben op je tanden. De kleurstoffen die in deze producten zitten worden in je tanden opgenomen en daardoor veranderen zij enigszins van kleur. Zelfs wanneer je een goed verzorgd en sterk gebit hebt is dit het geval. Wanneer je hier verandering in wilt brengen, dan is bleken vaak de beste optie. Hier wordt dan ook steeds vaker voor gekozen door mensen.

MEERDERE MOGELIJKHEDEN

Niet alleen door toedoen van middelen waar kleurstoffen in zitten die door de tanden worden opgenomen verkleurt een gebit. Er zijn ook een aantal andere redenen waarom door de jaren heen de tanden minder wit worden dan ze ooit waren. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met bijvoorbeeld medicijngebruik. Of simpelweg omdat er een klein foutje in de ontwikkeling van uw gebit zit waar u mee geboren bent. In zulke gevallen kan het zelfs zo zijn dat uw tanden nimmer echt stralend wit zijn geweest. Dit is altijd al een probleem en werd vroeger opgelost door het gebit simpelweg te vervangen.

PLAN VAN AANPAK

Waar het gaat om het bleken van tanden is er niet slechts een mogelijkheid. Er zijn verschillende opties om dit aan te pakken. Dit kan in de meeste gevallen gewoon door een specialist van B Beauty salon in Venray worden verzorgd. Zo zijn er bijvoorbeeld middeltjes die je als het ware op recept van de gebitsspecialist in Venray koopt en moet innemen. Het is dan echter wel zo dat de middelen misschien iets minder goed werken dan wanneer je het op een professionele manier aanpakt. In dat geval kan je namelijk met sterkere middelen je gebit laten bewerken voor een nog sterker resultaat.

OP EEN PROFESSIONELE MANIER

Wanneer de tandspecialist van B Beauty salon in Venray het op een professionele manier aanpakt, dan gaat het vaak om bleken van buitenaf. Een belangrijk voordeel hiervan is bijvoorbeeld dat de specialist beter in staat is om het tandvlees te beschermen. Dit mag namelijk niet in contact komen met de bleekmiddelen. Daarnaast kan de tandspecialist van b Beauty salon in Venray beter bij allerlei punten wat dieper in het gebit die je zelf misschien niet kunt bereiken als je voor de spiegel staat. Dit zijn allemaal voordelen die je pakt als je de specialist inschakelt.

Gelijk een afspraak maken?

DE PRIJS VAN HET BLEKEN

Het is natuurlijk ook belangrijk om te weten hoeveel het kost om tanden te laten bleken. Dit kan variëren aan de hand van het soort behandeling. Voor de prijzen kan je het beste even kijken in ons Tarieven overzicht op de site. De prijs varieert namelijk door de soort behandeling die nodig is voor een goed resultaat. Dit betekent natuurlijk dat je die stralend witte tanden die je zo vurig wenst ook echt zal gaan krijgen. Die je bovendien ook voor lange tijd zal houden. Dit is natuurlijk wel een kleine investering waard.

DE BEHANDELING ZELF

Het bleken van tanden hoeft niet lang te duren. Al hangt dit natuurlijk wel af van de methode die jij en de tandspecialist van B Beauty salon in Venray hebben gekozen. Een normale behandeling om van buitenaf te bleken duurt gemiddeld 45 minuten. Soms iets korter of iets langer. Je moet deze een paar keer doen. Mensen die bijvoorbeeld veel last van gevoelige tanden en tandvlees hebben wordt vaak aangeraden iets korter met de bleeklepel te werken. In principe ben je daarna voor lange tijd klaar. Dit is namelijk inclusief de behandeling met de LED-lamp die erbij hoort.

NA HET BLEKEN

Nu is natuurlijk de vraag wat je na het bleken moet doen. Het is belangrijk om te weten dat het bleken van tanden niet voor eeuwig houdt. Na enkele jaren zal het gebit nu eenmaal weer verkleuren. Tegen die tijd kan je kiezen om opnieuw een behandeling te ondergaan. Wel is het zo dat je een aantal dingen kunt doen om dit proces enigszins te vertragen. Dit doe je bijvoorbeeld door zoals gezegd wat zuiniger met koffie en thee te doen en niet meer te roken. Door de middelen niet of minder te gebruiken zullen zij dus ook minder effect hebben. Daarnaast hebben wij nazorg producten om langer witte tanden te houden. Vraag hierna bij onze tandspecialist.

TANDPASTA

Het is ook verstandig om je even te verdiepen in de soorten tandpasta die er op de markt zijn. De ene pasta werkt namelijk beter dan de andere. Zeker wanneer het gaat om het behoudt van je witte gebit is dit natuurlijk ontzettend belangrijk om te weten. B Beauty salon heeft speciale tandpasta of Whitning foam die na de behandeling zorgt dat u langer de witte tanden behoud. Dit soort dingen kunnen allemaal helpen om je gebit zo lang mogelijk wit te houden.