OVER B BEAUTY SALON
Wij laten u stralen

Het vinden van de juiste Gel nagels – Acryl nagels – Wimper extensions – Lashlifting – Threading - Henna brows - Tanden bleken is geen gemakkelijke klus

U wilt er immers wel zeker van zijn dat uw beauty routine in vaardige handen is! Gelukkig kunt u daar bij B Beauty salon altijd vanuit gaan: wij leveren namelijk diensten van de hoogste kwaliteit en gebruiken alleen producten van de beste leveranciers.

Dankzij onze klantgerichte dienstverlening is een bezoekje aan B Beauty salon niet alleen een praktische onderneming. U kunt bij ons ook echt even ontspannen en genieten van de schoonheidsbeleving die onze gediplomeerde stylistes u bieden!

Of u nu op zoek bent naar iemand die uw bestaande look bij kunt houden of juist iets nieuws uit wilt proberen, B Beauty salon is dé allround beauty salon in Venray waar u terecht kunt. Onze stylistes zijn stuk voor stuk gepassioneerd over hun vak en doen er alles aan om u op uw allermooist weer naar buiten te laten komen. Zij houden ook de nieuwste trends nauwgezet bij, en zijn dus altijd in staat om u advies te geven over nieuwe modieuze uitstralingen.

ONZE BEAUTY SERVICES

Ga mooi en ontspannen de deur uit

B Beauty salon in Venray is een gespecialiseerde Gel nagels – Acryl nagels – Wimper extensions
Lashlifting – Tanden bleken – Henna brows – Threading salon, waar u verschillende services kunt verwachten. Denk bijvoorbeeld aan de volgende opties:

Mooie nagels om voor de dag te komen

Of u de Gel nagels nu wilt plaatsen, wilt laten repareren of zelfs wilt laten verwijderen: wij zijn u graag van dienst. Maak snel een afspraak en laat uw nagels zien

Unieke kunstwerken aan uw handen

Wilt u iets unieks aan uw nagels omdat u dat mooi vindt of omdat u naar een speciaal feest gaat of misschien zelf gaat trouwen dan is nail art de extra optie voor u. Steel de show met de nail art op uw nagels. Maak een afspraak en laat u overtreffen.

Nagels die een super indruk achterlaten

Of u de Acryl nagels nu wilt plaatsen, wilt laten repareren of zelfs wilt laten verwijderen: wij zijn u graag van dienst. Uw nagels zijn een visitekaartje van uw verzorgen

Het natuurlijk verbeteren van uw wimpers

 Bij deze geheel nieuw ontwikkelde methode die bij B beauty salon wordt toegepast, wordt een laagje coating aangebracht bij de wimperaanzet met een geheel nieuw ontwikkelde gel formule.

Wees trots op uw stralend witte glimlach

Tanden bleken is een goede optie om te stralen. Dit is de laatste jaren steeds populairder geworden. Het is in deze tijden ook vrij gemakkelijk te laten verzorgen met behulp van een specialist in Venray, namelijk B Beauty salon.

Volle wimpers en sprekende ogen

Onze extensies worden uitgevoerd met behulp van de one on one techniek, hetgeen een volle en natuurlijke look tot stand brengt. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht om uw extensions bij te houden en te verzorgen.

Je wimpers weer vol kleur en een volle blik in het gezicht

 De henna brow behandeling geeft een mooie kleur aan je wenkbrauwen die to 6 weken blijft. deze eueuwen oude manier is nog steeds een van de beste manieren om je wenkbrauwen te verven

Alle haren op je gezicht verwijderen

Deze 6000 jaar oude methode werkt het beste voor het verwijderen van gezichtshaar. Het neemt alle donsharen mee waardoor je 6 wekenalle haartjes op je gezicht kwijt bent