lash lifting
volle wimpers
stralende ogen

VOOR EEN OPEN, VOLUMINEUZE BLIK EN PERFECTE LANGE, GESEPAREERDE WIMPERS.

De revolutionaire lashlifting methode is een behandeling voor de eigen wimpers, waarbij het aanbrengen van wimperextensions niet nodig is. Bij deze geheel nieuw ontwikkelde methode die bij B beauty salon wordt toegepast, wordt een laagje coating aangebracht bij de wimperaanzet met een geheel nieuw ontwikkelde gel formule. Vervolgens wordt er door middel van een siliconen pad de wimpers gelift vanuit de wimperaanzet (vanuit de wortel), dit zorgt voor een open, volumineuze blik en perfecte lange, gesepareerde wimpers.

Wilt u ook nog een tint waardoor uw wimpers gelijk een super color boost krijgen, dan is dat geen probleem bij B beauty salon in Venray. Onze medewerkers adviseren u graag over de juiste tint en kleur van uw wimpers.

De wimper lashlifting behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Als u de behandeling ondergaan heeft lijken uw ogen vele malen groter en geeft de oogopslag een natuurlijke en mooie uitstraling.

Het effect van onze revolutionaire lashlifting behandeling blijft tussen de 6 en 8 weken zichtbaar. Gedurende deze periode is het niet nodig uw wimpers te krullen en zijn ze ook zonder mascara lang, perfect vol en gesepareerd. Voor een intens effect kunt u uw wimpers aanzetten met 1 of 2 dunne laagjes mascara.